Rešenja za zdravstvene ustanove

NGBS rešenja za zdravstvene ustanove

Zdravstvena zaštita

Savremene zdravstvene zgrade moraju zadovoljiti širok spektar zahtevnih kriterijuma. One moraju obezbediti zdravo i bezbedno okruženje za pacijente i osoblje, a u isto vreme biti dovoljno fleksibilne za buduće lake promene namene prostora.

Izgradnja mora biti brza i ekonomična. Novi obrasci oboljenja i rastuće cene energije povećavaju zahteve zgrada za bolju kontrolu infekcija i visoku energetsku efikasnost.

Kao proizvođač, distributer i instaler sistema površinskog grejanja / hlađenja, NGBS ima puno iskustva u pružanju inovativnih rešenja za različite vrste objekata. Tokom godina razvili smo istančano razumevanje specifičnih potreba zdravstvenih zgrada ustanova.

Sa povećanjem pritiska na javno i privatno finansiranje, potreba za kontrolom troškova izgradnje i operativnih troškova je veća nego ikada ranije. Pružanje zdravstvene zaštite u dobro dizajniranom, stimulativnom okruženju takođe ima pozitivan efekat na medicinsko osoblje, olakšava regrutovanje i zadržavanje osoblja i povećanje produktivnosti.

Uz aktivno učešće u projektovanju i inženjeringu, NGBS pomaže klijentima da postignu prilagođene performanse zgrade koje zadovoljavaju potrebe korisnika u sredinama za negu i lečenje - od domova za staranje i domova za starije do bolnica i klinika.